Levelek kategória bejegyzései

Beszámoló és kisfilmek a XVII. Teréz-napról

Kedves Óvodapedagógusok! Kedves Óvó nénik! Kedves Érdeklődők!

 

Az elmúlt másfél év pandémiás időszaka miatt,  

– a Néphagyományőrző Óvodapedagógusok Egyesületének két tavaszi és egy őszi találkozója maradt el.

Nagy izgalommal vártuk az idei Teréz-napot, hogy a delta variáns terjedése miatt meg tudjuk-e tartani 2021-ben. Beszámoló és kisfilmek a XVII. Teréz-napról Tovább a cikkhez »

Sikeres pályázat

Óvodánk, a Miniszterelnökség megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, “A hazai és határon túli óvodai tehetség-kibontakoztató programok támogatása” című, pályázati kiírásra benyújtott,  „Bizseri borsó, kis korsó…”, Népművészet iránti érzékenyítés, festés, agyagozás (térbeli-vizuális) tehetség kibontakoztatás, című pályázatunk sikeres volt,Szivárvány Tagóvodánk 500 000 Ft-ot nyert. Röviden bemutatjuk, hogy mit álmodtunk meg. Sikeres pályázat Tovább a cikkhez »

A COVID19 járvány hatása óvodapedagógusi munkámra

Talán van néhány óvónő, aki a tavaszi tapasztalatokat most is alkalmazhatja.

Budapesten, a Fővárosi XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda Madarász Viktor Tagóvodájában dolgozom óvodapedagógusként, 34 év szakmai gyakorlattal a hátam mögött. 2019. márciusig Gödöllőn, a néphagyományőrző szemléletű Kikelet Óvodában dolgoztam. Sokat köszönhetek múltamnak, a volt vezetőimnek és kollégáimnak, akik mindig segítettek pedagógusi munkám eredményességében. Amikor óvodát váltottam, nem is gondoltam arra, hogy egy nagy kihívással járó változás következhet be a pedagógustársadalom életében.  A COVID19 járvány hatása óvodapedagógusi munkámra Tovább a cikkhez »