Őszi találkozók kategória bejegyzései

XVII. TERÉZ-NAP
jelentkezési határidő
2021.október 6.

HÍVOGATÓ

a Néphagyományőrző Óvodapedagógusok Egyesülete
és a Szentendrei Óvónők Néphagyományt Éltető Közössége

őszi, ünnepi szakmai napjára

Martonvásárra

A Brunszvik kastély parkjába és benne működő AGROVERZUMBA

2021. Mindszent havának 15. napjára, péntekre

09.30 – 16.00 óra között

XVII. TERÉZ-NAP

Harmóniában a természettel, Isten teremtett világával
A külső világ élményszerű, tevékeny megismerése a néphagyomány éltetés lelkületével

Jelentkezési lap >>

Rákóczi megemlékezés képei


A RÁKÓCZI EMLÉKÉV JEGYÉBEN

2019 Teréz nap, Szentendre

Ebben az évben is elérkezett a várvavárt őszi találkozónk napja.

Ahogyan már megszoktuk, Teréz nap alkalmával ismét találkoztunk a Szentendrei Skanzenben, a Néphagyományőrző Óvodapedagógusok Egyesülete és a Szentendrei Óvodapedagógusok Néphagyományt Éltető Közössége (SZÓNÉK) által szervezett szakmai napon. A RÁKÓCZI EMLÉKÉV JEGYÉBEN Tovább a cikkhez »

Teréz-nap a Skanzenben, díjátadással

A Néphagyományőrző Óvodapedagógusok Egyesülete és a Szentendrei Óvónők Néphagyományt Éltető Közössége (SZÓNÉK) hagyományos őszi találkozójára hívta vendégeit a Szabadtéri Néprajzi Múzeumba 2018. október 12-én. A nap témája ebben az évben Mátyás király volt. A gazdag eseménysor keretében Dr. Lanczendorfer Zsuzsanna egyetemi docens és Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere tartott előadást, illetve idén első alkalommal átadták a Barsi Ernő emlékérmeket is. Teréz-nap a Skanzenben, díjátadással Tovább a cikkhez »

XIV. Teréz-napi Találkozó

Kedves Mindnyájan!

Bízom abban, hogy a hagyományos őszi, Teréz-napi találkozót mindenki bejelölte a naptárjába és nagyon várja a hívogatót! Mi összeállítottuk a programot, ami szeretném, ha sokaknak kedvére való lenne. A reformáció évében, a megújulás az ami bennünket arra késztetett, hogy az idei munka jellegű tevékenységet, a szüretet egy kicsit más megközelítésben járjuk körül. Tegyük ezt játszva vagy játékosan, kihez melyik áll közelebb? Böjte Csaba előadása ehhez ad segítséget mindnyájunknak. Böjte Csabát sokszor fogjuk még idézni, hiszen bölcsességei mindenki számára nyújtanak választási lehetőséget. XIV. Teréz-napi Találkozó Tovább a cikkhez »